Видео: Чудо од дете, од секој агол дава кош

Loading...

Велат дека за успех е потребно половина талент половина напорно вежбање, но едно е сигурно детево навистина има талент.Велат дека за успех е потребно половина талент половина напорно вежбање, но едно е сигурно детево навистина има талент.

loading...