ВИДЕО: Да се наежи човек…вака изгледа кога на смртта и се гледа во очи!

Loading...

Еден камион скршна кон него, се превртел и директно завршил во неговиот автомобил. За среќа возачот не се здобил со тешки повреди!Би можело да се рече дека тексашкиот ветеринар Гуан Жу повторно се родил по оваа снимка!
Имено, камерата која тој ја инсталирал во својата Тојота ја снимила неговата сообраќајна несреќа.
Страшниот призор ќе можете да го погледнете во видеото…
 Би можело да се рече дека тексашкиот ветеринар Гуан Жу повторно се родил по оваа снимка!
Имено, камерата која тој ја инсталирал во својата

loading...
Loading...