Видео: Да се потсетиме на најголемата „катастрофа“ на Идол!

Loading...

Ова дефинитивно беше најлошиот настап на Идол…Нема многу да откриваме, станува збор за настап од пред 5 години…. 
„Извонредна“ кандидатка за Бугарски идол!
Останува да го погледнете видеото, или веќе знаете за кого станува збор!

 
Нема многу да откриваме, станува збор за настап од пред 5 години…. 
„Извонредна“ кандидатка за Бугарски идол!
Ос

loading...
Loading...