Видео: Дали ако признае дека Станија не го задоволила орално ќе го задоволи уште еднаш!

Loading...

Станија објави снимка од телефонскиот разговор со Матеја, каде што тој се правда дека никогаш не изјавил дека таа орално го задоволила во тоалетот на еден ноќен клуб.Таман кога многумина помислија дека тужбата која Станија Добројевиќ ја најави против Сораја Вучелиќ ќе ја стиши војната, барем за кратко, Станија одлучи да приложи докази во кои извесен Матија негира дека таа орално го задоволила, како што тврдеше поранешната учесничка во “Големиот брат”, Сораја!
Добројевиќ, објави снимка од телефонскиот разговор со Матеја, каде што тој се правда дека никогаш не изјавил дека таа орално го задоволила во тоалетот на еден ноќен клуб.
Погледнете во видеото.

 
Таман кога многумина помислија дека тужбата која Станија Добројевиќ ја најави против Сораја Вучелиќ ќе ја стиши

loading...
Loading...