Видео: Дали би се спуштиле од ова „чудо“?

Loading...

Водениот тобоган „Verrückt“ е поголем дури и од водените мостови во Нијагара, што воедно го прави и најголемиот тобоган на светот. Сигурни сме дека постојат такви кои се зависни од адреналин и веднаш биго испробале ова, а за оние кои се помалку храбри е разбирливо..
Погледнете како би изгледало тоа…

Сигурни сме дека постојат такви кои се зависни од адреналин и веднаш биго испробале ова, а за оние кои се помалку храбри е разбирливо..
Пог

loading...
Loading...