ВИДЕО: Дали е ова најгордата мајка на светот?

Loading...

Во еден автобус во Филаделфија, еден патник со својот телефон ја снимал мајката за која тој тврди дека била под дејство на хероин. Погледнете како оваа жена се труди да не падне од столот, а нејзината мала ќеркичка и ја придржува главата и вика “Мамо… мамо…”
Но нејзината мајка грубо ја оттурнува и и вика “Пушти ме”После објавувањето на оваа снимка полицијата се труди да ја идентификува оваа жена.
)После објавувањето на оваа снимка полицијата се труди да ја идентификува оваа жена.

loading...
Loading...