Видео: Дали е ова НАЈЉУБОМОРНОТО ДЕТЕ на светот: „Одлепи“ кога дозна дека има сестра!

Со прашањата како што се: „Дали ја сакаш сестричката?“ и „Дали ти се допаѓа?“ таткото кој го снимал ова видео дополнително го провоцира девојчето. Таа со паузи од плачење и врескање, одговара одречно.Погледнете колку бурно реагира ова мало девојче на веста дека добила сесетра. Таа вреска, паѓа на земја и плаче додека таткото сето тоа го снима.
Со прашањата како што се: „Дали ја сакаш сестричката?“ и „Дали ти се допаѓа?“ таткото кој го снимал ова видео дополнително го провоцира девојчето.
Детето на неговите прашања одговара одречно и продолжува со плачење.
Меѓутоа да не ви раскажуваме, погледнете го видеото самите…

Погледнете колку бурно реагира ова мало девојче на веста дека добила сесетра. Таа вреска, паѓа на земја и плаче додека таткото сето тоа го снима.

Пронајдете не на следниве мрежи: