Видео: Дали сте зависни од социјалните мрежи

Loading...

Од ден на ден се повеќе луѓе се такви. Едно видео под насловот  „ Look up” совршено објаснило се во пет минути.Сите ние познаваме барем една личност која е зависна од социјалните мрежи.
За жал, се повеќе луѓе се такви од ден на ден одиме на годишен одмор, сакаме сите да знаат каде  сме и како си поминуваме. Излегувањето со пријателките обавезно мора да биде проследен со фотографии на Инстаграм и слично.
Значи ли 1000 следбеници всушност 1000 пријатели?  И како социјалните мрежи не натераа да престанеме да бидеме- социјални?
За тоа може да се расправа со часови, но едно видео под насловот „ Look up” совршено објаснило се во пет минути.
Уверете се и сами.

Сите ние познаваме барем една личност која е зависна од социјалните мрежи.
За жал, се повеќе луѓе се такви од ден на ден одиме на годишен о

loading...
Loading...