Видео: Даниел и Жељко ја збеснаа публиката – Во Охрид ечеше „Лихнида кајче веслаше“

Loading...

Балканската музичка ѕвезда Жељко Јоксимовиќ ја крена на нозе публиката  во спортската сала „Билјанини извори“ во Охрид со своите добро познати рефрени.На сцената на Јоксимовиќ му се придружи и македонскиот претставник во шоуто „Х фактор“ Даниел Кајмакоски, со кого заедно ги испеаа „Љубав није ствар“ и „Лихнида кајче веслаше“, а познатиот српски пеjач публиката пријатно ја изненади и со својата изведба на неколку познати македонски песни, меѓу кои и „Јовано, Јованке”
Слушнете ја изведбата на „Лихнида кајче веслаше“ која буквално ги полуди присутните на концертот:

На сцената на Јоксимовиќ му се придружи и македонскиот претставник во шоуто „Х фактор“ Даниел Кајмакоски,

loading...
Loading...