Видео: Даниел Кајмакоски: „Како Струга нема друга!“

Loading...

Даниел Кајмакоски е познат по неговите интересени слободни активности…Видовме и дека е љубител на екстремните спортови, видовме како скока на банџи џамп, но сеуште не сте виделе како тој скока во водите на Дрим, во неговата родна Струга.Тој на својот Фејсбук профил објави видео во кое се гледа неговиот залетувачки скок во езерските води на Дрим. 
 
Над него напишал „ Ја сакам Струга, како Струга нема друга“
 
Погледнете…
 

Post by Daniel Kajmakoski.
Тој на својот Фејсбук профил објави видео во кое се гледа неговиот залетувачки скок во езерските води на Дрим. 
&nb

loading...
Loading...