Видео: Даниел Кајмакоски освојува со својот германски!

Даниел на своите обожаватели им подари уште едно видео.Еден од  македонските финалистите во балканскиот X-Factor, Даниел Кајмакоски од Струга, на своите обожаватели им подари уште едно видео.
Овој пат во видеото кое следува Даниел на германски јазик ја пее песната „Ich bleib nicht hier“.
Уживајте…

Еден од  македонските финалистите во балканскиот X-Factor, Даниел Кајмакоски од Струга, на своите обожаватели им подари уште едно видео.

Пронајдете не на следниве мрежи: