Видео: Даниел растури со „Чија си“!

Loading...

Даниел и вчера имаше фантастична изведба. Имено, тој ја изведе песната „Чија си“ од Тоше Проески. Уште еднаш успеа да ја воодушеви публиката и секако да добие позитивни коментари од жирито.
За скандалот кој што се случи на вчерашниот концерт на „Х фактор“ може да прочитате на следниот ЛИНК.
Во продолжение погледнете го видеото!

 
Имено, тој ја изведе песната „Чија си“ од Тоше Проески. Уште еднаш успеа да ја воодушеви публиката и секако да добие позитивни коментар

loading...
Loading...