Видео: Дечко, тоа не е алко-тест…

Loading...

Не сум пијан но дајте воки-токи ќе дувам !Погледнете што се случува кога некој тврди дека „не е пијан“ и се согласува да го тестирааат. Ве потсетуваме на претходниот викенд, кога еден Американец бил толку пијан што дувал во воки токи.
Ова момче толку „не е пијано“ што воопшто не забележува дека тоа не е алко тест. 

 
Погледнете што се случува кога некој тврди дека „не е пијан“ и се согласува да го тестирааат. Ве потсетуваме на претходниот викенд, ког

loading...
Loading...