Видео: Делела танги во рамките на политичка кампања!

Loading...

Необична идеја на кандидатката за градоначалник на Канкун.
Сусана Хуртадо Валејо, кандидатката за градоначалник на Канкун во Мексико, дошла до идеја која сигурно добро била прифатена кај нејзините гласачи.
Имено, оваа жена се сетила на своите гласачи да им дели долна облека. Па така им подарувала танги и градници, а веројатно се надева дека преку овие подароци ќе ги добие нивните гласови.
-Сакав на сите да им подарам нешто корисно, нешто убаво и што ќе го употребуваат-вели таа.
Инаку, ова не е прв пат да прави такво нешто за жените. Пред некое време им делела лекови на мајките за нивните деца, исто така на своите гласачи им обезбедила и бесплатно средување на ноктите.Необична идеја на кандидатката за градоначалник на Канкун.
Сусана Хуртадо Валејо,

loading...
Loading...