Видео: Дете шета на ивица на прозорот од 8ми спрат!

Едно дете го делат сантиметри од смртта.Детето ползи на делот од зградата каде нема никаква заштита. 

Погледнете во видеото: 
Детето ползи на делот од зградата каде нема никаква заштита. 

Погледнете во видеото: 

Пронајдете не на следниве мрежи: