Видео: Детето мислело дека е САМО ВО СОБА, а тогаш мајка му го „фатила“ како го прави ОВА…

Детето мислело дека е САМО ВО СОБА, а тогаш мајка му го „фатила“ како го прави ОВА…Мајкл Џексон и понатаму живее. Неговите движења и музика ги инспирираат и старите и младите, а во тоа најдобро се увери и една мајка која во собата го фати своето мало дете кое совршено ги имитира потезите на Мајкл Џексон од неговата хит песна Thriller.
Нормално кога видела дека нејзиното дете го знае секој чекор од овој култен музички видео спот, одлучила да земе камера и да ја сними идната ѕвезда.
Погледнете како изгледаше тоа:

Мајкл Џексон и понатаму живее. Неговите движења и музика ги инспирираат и старите и младите, а во тоа најдобро се увери и една мајка која во собата

Пронајдете не на следниве мрежи: