Видео: Девојче се шминка за да личи на својата претепана мајка!

Loading...

Сите девојчиња сакаат да личат на своите мајки.Детската љубов е безусловна, и секое девојче сака да наликува на својата мајка. Па дури и тогаш кога нивната мајка носи модринки поради тоа што е жртва на семејно насилство.
Една германска компанија направи едно одлично видео против насилството над жените…
Погледнете го!

 
Детската љубов е безусловна, и секое девојче сака да наликува на својата мајка. Па дури и тогаш кога нивната мајка носи модринки поради тоа што е ж

loading...
Loading...