Видео: Девојка изгубила кладба и морала да ги покаже градите!

Loading...

Најслатко е кога некој ќе ја изгуби кладбата со тебе…Цело време мислев дека јас сум малерот. Кога и да се обложев со некого за нешто секогаш губев. Но овој пат за изненадување, не изгубив јас туку мојата девојка.
Договорот беше ако таа ја изгуби кладбата да ги покаже нејзините гради пред камера. Погледнете го следното видео за да се уверите во исполнувањето на кладбата:

 
Цело време мислев дека јас сум малерот. Кога и да се обложев со некого за нешто секогаш губев. Но овој пат за изненадување, не изгубив јас туку мој

loading...
Loading...