Видео: До автомобилот им се доближи еден голем ПАУН – Ни на сон не можеле да замислат дека ќе им се случи ОВА

Пред самото заминување на едно семејство од зоолошка градина кога седнале во таксито, им пришол еден прекрасен, но и многу разигран паун.Кога едно семејство се подготвило да ја напушти Зоолошката градина во Сингапур, веројатно ни на сон не можеле да замислат што ќе им се случи тој ден. Имено, пред самото заминување кога седнале во таксито, им пришол еден прекрасен, но и многу разигран паун.
Овој машки паун очигледно не е љубител на автомобили, па така реши да го нападне. Работата да биде уште поинтересна (или смешна), паунот не се откажа ни откако возачот неколкупати му засвири.
Сепак, најдобрата сцена се случува во 55-тата секунда од видеото.
Погледнете и уверете се сами:

Кога едно семејство се подготвило да ја напушти Зоолошката градина во Сингапур, веројатно ни на сон не можеле да замислат што ќе им се случи тој де

Пронајдете не на следниве мрежи: