Видео: Добро утро! Жив мртовец во влез од зграда!

Loading...

Вака изгледа утрото на еден жив мртовец… 
Ова момче очигледно не се штедело за новогодишната ноќ. Резултатот покажа: совладани 8 скалила за 1 минута.
За остварениот резултат станарите од влезот му ја посветиле песната „Ја ходам сад као Зомби…“
 
Ова момче очигледно не се штедело за новогодишната ноќ. Резултатот покажа: совладани 8 скалила за 1 минута.
За остварениот р

loading...
Loading...