Видео: ДОКОЛКУ ПРОПУШТИВТЕ: Еве како беше прогласен Мите за победник!

Loading...

Погледнете го моментот кога Македонецот дозна дека е победник на втората сезона на шоуто.Покажа емоции, вистинско македонско пеење, навистина ја заслужи победата.
Ова беше коментарот за Мите откако беше прогласен за победник.
Цеца го сака Адам за себе: Сите се запрепастија од коментарот на Цеца – Прочитајте ТУКА
Погледнете го моментот кога Македонецот дозна дека е победник на втората сезона на шоуто.Покажа емоции, вистинско македонско пеење, навистина ја заслужи победата.
Ова беше коментарот за Мите откако беше прогласен за победник.

loading...