Видео: Џон Траволта прозборе српски и се напи сливова ракија

Loading...

Како ви се чини српскиот на Џон Траволта?!

На Јутјуб се појавија инсерти од филмот „Killing season“ каде што Џон Траволта глуми Србин од Босна и се обидува да најде воен ветеран.
Очигледно слабо му одело учењето на српскиот јазик, но научил доволно колку да помине сцената. Филмот по премиерата во САД доби многу лоши оценки и критики, можеби поради српскиот на Траволта.

Normal
0

loading...
Loading...