ВИДЕО: Дошле да купат куќа, но ОНА што им се случило не го очекувале ниту во најлудите соништа!

Купувањето и изборот на куќа од соништата може да биде застрашувачко и стресно искуство, но еден брокер за недвижности во Холандија измисли нешто навистина уникатно и невидено…Во приложеното видео можете да ги видите потенцијалните купувачи кои седнуваат да се возат, односно тргнуваат во обиколка на куќата во која брокерот Вердер мет Вонен направи неверојатен дрвен ролеркостер кој се протега во дворот и низ внатрешноста на куќата.
Во приложеното видео можете да ги видите потенцијалните купувачи кои седнуваат да се возат, односно тргнуваат во обиколка на куќата во која брокеро

Пронајдете не на следниве мрежи: