Видео: Дрски возачи снимени на скопските улици-дали сте вие еден од нив?

Дали сте вие еден од нив?Овие видеа за однесувањето на скопските возачи ги објави ТВ „Сител“, а се чини дека се снимени од сообраќајната полиција.
 
 

 
 
Овие видеа за однесувањето на скопските возачи ги објави ТВ „Сител“, а се чини дека се снимени од сообраќајната полиција.

Пронајдете не на следниве мрежи: