Видео: Дрските скопски возачи на камера

Објавени видеата за дрското однесување на скопските возачи, снимени од сообраќајната полицијаПогледнете како се вози по скопските улици

 Погледнете како се вози по скопските улици

Пронајдете не на следниве мрежи: