Видео: Две другарки тргнале во обиколка на езеро а снимиле неверојатен природен феномен!

Loading...

Неверојатно….Двете пријателки тргнале во обиколка на езерото…
Она што го снимиле е неверојатно.
Притоа, тие снимиле редок природен феномен.
Погледнете!

 
Двете пријателки тргнале во обиколка на езерото…
Она што го снимиле е неверојатно.
Притоа, тие снимиле редок природен феномен.

loading...
Loading...