ВИДЕО: Е вака ќе знаете дека вашата шега е успешна!

Loading...

Греота за човекот, едвај го разбудија.Пријателите на овој човек, очигледно немале попаметна работа па се решиле да му направат финта. Овој човек падна во несвест кога ја отвори хаубата и виде што има во неа. Искрено, не би сакале да се најдете во негова кожа. Погледнете зошто!
Пријателите на овој човек, очигледно немале попаметна работа па се решиле да му направат финта. Овој човек падна во несвест кога ја отвори хаубата

loading...
Loading...