Видео: Една од најдобрите реклами против пушење досега

Loading...

Овие деца се преправаат дека всушност пушат цигари, па бараат запалка од повозрасните.Овие деца се преправаат дека всушност пушат цигари, па бараат запалка од повозрасните.
Ќе бидете изненадени од она што имаат да им го кажат на децата возрасните луѓе кои се најдоа во видеото.
Но на едно нешто заборавија…
Погледнете го видеото:

Овие деца се преправаат дека всушност пушат цигари, па бараат запалка од повозрасните.
Ќе бидете изненадени од она што имаат да им го кажат

loading...
Loading...