Видео: Едноставен тест кој открива колку добар лажго сте!

Loading...

Психологот Ричард Винсеман, автор на книгата „59 секунди“: Променете го животот за помалку од една минута“, нуди едноставен тест за утврдување кој утврдува кој е добар а кој не е „добар лажго“.Тестот е наречен „Q Test“, а да за да го направите ви се потребни помалку од 5 секунди.
Се што треба да направите е со раката со која пишувате да ја исцртате буквата Q на своето чело, а каков лажго сте и дали сте свесни како ве доживуваат луѓето зависи од тоа во кој смер сте ја нацртале буквата.
Тестирајте се себеси во видеото и проверете што Висеман ви нуди…

Тестот е наречен „Q Test“, а да за да го направите ви се потребни помалку од 5 секунди.
Се што треба да направите е со раката с

loading...
Loading...