Видео: Експлодирал авион на пистата во Исланд

Loading...

Авион експлодирал на пистата во Исланд.Пилотот Аксел успеал да преживее, но погинале водачот на амбулантниот тим и болничарот.  Несреќата се случила пред една година, но дури сега е објавена снимка од страшниот удар.
Погледнете што се случило…
Пилотот Аксел успеал да преживее, но погинале водачот на амбулантниот тим и болничарот.  Несреќата се случила пред една година, но дури сега е

loading...
Loading...