Видео: Еве го рецептот за победа против Хрватска

Се што ни треба се повеќе блескави акции слични на онаа од дуелот со Босна и Херцеговина во продукција на Мојсовски, Стоилов и Манасков.Топката оди како под конец, а реализатор е извонредниот Дејан Манасков. Брзо, модерно, ефектно во три потези-Тоа е рецепт за победа и против најдобрите, а Хрватска сигурно спаѓа во самиот врв на светскиот ракомет и е меѓу фаворитите за медал во Катар.Топката оди како под конец, а реализатор е извонредниот Дејан Манасков. Брзо, модерно, ефектно во три потези-Тоа е рецепт за победа и против најдоб

Пронајдете не на следниве мрежи: