Видео: Еве како Босанец менува чешма

Loading...

Промената на чешма е многу едноставна работа. Но, за жал овој Босанец не се сетил дека треба да ја изгаси чешмата пред да ја смени…Погледнете го ова смешно видео.Погледнете го ова смешно видео.

loading...
Loading...