ВИДЕО: Еве како изгледа кога обичните луѓе се обидуваат да бидат ПОРНО АКТЕРИ

Loading...

Секс-позите и акробациите кои ги прават актерите во порно филмовите и не се баш лесни како што изгледаат!Филмовите за возрасни многумина ги користат за едукација или пак некоја идеа со која би внеле нешто ново во креветот.
Но, проблемот настанува кога некои работи кои изгледале лесно на екраните, се прилично потешки да се применат во праксата. Па се запрашуваме: Како ли им успева?
Екипата на Cut замоли неколку парови кои се подолго време заедно да им демонстрираат секс-пози токму од порно филмовите. Тука имаше многу смеа, непријатности, срам и сè останато, сè освен секс!
Погледнете:Филмовите за возрасни многумина ги користат за едукација или пак некоја идеа со која би внеле нешто ново во креветот.
Но, проблемот настану

loading...
Loading...