Видео: Еве како изгледа Македонија низ очите на еден странец

Loading...

Англичанецот Ник Филипс направил едно прекрасно видео арт, кое одлично се вклопува со музиката на Влатко Стефановски!Навистина е извонредно, во него ги има сите најважни места од целата историја на Македонија. Погледнете и уживајте…

Навистина е извонредно, во него ги има сите најважни места од целата историја на Македонија. Погледнете и уживајте…

loading...
Loading...