ВИДЕО: Еве како уличните илузионисти „лебдат“ во воздух

Уличните илузионисти го користат трикот наречен лавитација (процес во кој одреден дел од телото се задржува во воздухот во стабилна позиција, без механичка потпора) и навистина се професионалци во работата!Или, можеби не е така? Всушност, ова и не е некаква магија. Веруваме дека и досега го знаевте тоа.
Но, веројатно сте се запрашале како им успева трикот, бидејќи не е лесно да се седи во таа положба цел ден.
Следното видео го дава одговорот на тоа прашање:Или, можеби не е така? Всушност, ова и не е некаква магија. Веруваме дека и досега го знаевте тоа.
Но, веројатно сте се запрашале како им у

Пронајдете не на следниве мрежи: