Видео: Еве од каде Заев го набавил компјутерот на Верушевски

 Еве од каде Заев го набавил компјутерот на синот на разузнавачот Зоран Верушевски…Откако во дебатната емисија на телевизија Телма, Зоран Заев призна дека му купил компјутер на синот на разузнавачот Зоран Верушевски, дознаваме од каде го набавил. Сепак за жал, тој најверојатно не му купил маус и тастатура, па малиот Верушевски морал да користи секира.
 Еве од каде е набавен компјутерот:Откако во дебатната емисија на телевизија Телма, Зоран Заев призна дека му купил компјутер на синот на разузнавачот Зоран Верушевски, дознаваме од

Пронајдете не на следниве мрежи: