Видео: Еве што би се случило кога животните би јаделе во Мекдоналдс

Loading...

Симпатичното видео наречено “Кога животните би јаделе во Мекдоналдс”, неодамна почна да се шири низ социјалните мрежи, и во него можеме да видиме еден куп слатки животни, кои беа во топ форма, но во малку пополна верзија.
Иако е под овој наслов, се работи за проект (“балон животни”) на студентите од филмска академија во Ludwigsburg, кои, според квалитетот на анимираниот краток филм, без сомнение ќе им донесе многу понуди.
 
Симпатичното видео наречено “Кога животните би јаделе во Мекдоналдс”, неодамна почна да се шири низ с

loading...