Видео: Еве што се случува кога мачка привлекува внимание на едно куче!

Loading...

Мачката Сквирт на сите начини проба да го привлече вниманието на два далматинци и да најде нови пријатели за играње. Се разбира дека успеа во тоа.
 Кога ја најде новата играчка, кучешка опашка, успеа да го привлече вниманието кон себе на еден од далматинците. 
Видеото можете да го погледнете на следната страница. 

Кога ја најде новата играчка, кучешка опашка, успеа да го привлече вниманието кон себе на еден од далматинците. 
Видеото можете да го

loading...
Loading...