Видео: Еве што се случува кога на дете ќе му дадеш голема порција од неговата омилена храна!

Loading...

Знаете ли што се случува кога на дете ќе му ја дадеш омилената храна? Сајтот Buzzfeed реши да направи истражување и да ги сними реакциите на децата додека родителите им ги служат големите порции од нивните омилени јадења.
Децата најпрвин кажале која им е нивната омилена храна, а што се следело потоа не ни очекувале…
Огромна пица, полна чинија макарони, голем помфрит и хамбургер и сето ова во количина за десет луѓе…
Погледнете ги реакциите на децата кога им ја сервирале сета оваа храна…

 
Сајтот Buzzfeed реши да направи истражување и да ги сними реакциите на децата додека родителите им ги служат големите порции од нивните омилени јад

loading...
Loading...