Видео: Еве што ти е животот-една секунда и те нема!

Loading...

Еве што ти е животот-една секунда и те нема!Доволна е само една секунда да се случи катастрофа.
Погледнете го видеото.

 
Доволна е само една секунда да се случи катастрофа.
Погледнете го видеото.

 

loading...
Loading...