Видео: Еве зошто на жените не им е местото во војска!

Loading...

Еве зошто на жените не им е местото во војска!Жените и оружјето не се најдобри пријатели…
Ова видео докажува дека шегата може лошо да заврши!
Притоа покажува дека жените баш и не се соодветни за во војска, секоја чест за исклучоците!
Погледнете го видеото!

 
Жените и оружјето не се најдобри пријатели…
Ова видео докажува дека шегата може лошо да заврши!
Притоа покажува дека жените баш и

loading...
Loading...