Видео: Еве зошто презентерката се расплака на среде вести

Loading...

Презентерка Зејн Ашер се расплака додека ги пренесуваше вестите. Причината за тоа е што дознала  дека нејзиниот брат Чивтел Ејифор е номиниран за Оскар, за филмот „12 години ропство“.
Нејзините колеги не биле особено изненадени од реакцијата, бидејќи знаеле колку ова и значи нејзе и на нивното семејство.
 „Ова е ден за кој се надевавме јас и моето семејство, кој го чекавме толку години. Чивтел глуми од неговата 13та година и работеше многу напорно за ова“, рече Зејн во вестите.
 

 
Причината за тоа е што дознала  дека нејзиниот брат Чивтел Ејифор е номиниран за Оскар, за филмот „12 години ропство“.
Неј

loading...
Loading...