Видео: Фантастична глетка, стампедо од над 100 илјади делфини

Loading...

Туристи за време на крстарење уловиле многу интерсно и невообичаено видео – јато делфини долго дури 11 километри.
Капетанот на бородот изјавил дека пловејќи бил сведок на многу интересни и невообичаени нешта, но вакво нешто сеуште немал видено.
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24. Туристи за време на крстарење уловиле многу интерсно и невообичаено видео – јато делфини долго дури 11 километри.

loading...