ВИДЕО: Фатени на дело – ги снимале на работа додека имале секс

Loading...

Двајца агенти за недвижнини одлучиле една од куќите да ја искористат за љубовна средба. Безбедносните камери кои биле во куќата ги фатиле агентите на дело како водат љубов. Властите одлучиле ова виде јавно да го објават.Двајца агенти за недвижнини одлучиле една од куќите да ја искористат за љубовна средба. Безбедносните камери кои биле во куќата ги фатиле агентите на дело како водат љубов. Властите одлучиле ова виде јавно да го објават.
Ричард и Сандра Винер решиле својата куќа во Њу Џерси да ја продадат и за таа цел ангажирале агенција за недвижнини. Агентите Роберт Линдзи и Жан Мари куќата ја искористиле за да водат љубов.
Сигурносните камери кои биле поставени во домот ги фатиле сите интимни моменти на тајните љубовници. После оваа снимка на која се фатени сите интимни моменти сопствениците на куќата изјавиле дека ќе ги тужат агентите-љубовници.
Двајца агенти за недвижнини одлучиле една од куќите да ја искористат за љубовна средба. Безбедносните камери кои биле во куќата ги фатиле агентите

loading...
Loading...