Видео: Филипинец го пее најголемиот хит на Оливер Драгојевиќ- Цесарица

Кога за прв пат ја слушнал нумерата „Цесарица“ од Оливер Драгојевиќ, младиот Филипинец одлучил да ја испее и иако не го познава јазикот тоа не го спречило да го направи тоа на сјаен начин, а ова видео на Јутуб го поставил неговиот цимер кој е од Србија.Момчето од Филипините „од шала“ ја фатил мелодијата и доста добро се нашол и со изговарањето на стиховите кои за Оливер Драгојевиќ ги напишал Златан Стипишиќ Џибони.
Слушнете како Филипинецот ја пее „Цесарица“…

Момчето од Филипините „од шала“ ја фатил мелодијата и доста добро се нашол и со изговарањето на стиховите кои за Оливер Драгојевиќ ги н

Пронајдете не на следниве мрежи: