Видео: Фризура која ќе ве остави без здив- Фантастична ружа од коса!

Loading...

Ова видео покажува како да направите фризура која навидум изгледа доста комплицирана но, за неа се потреби само 15 минути.Погледнете, можеби ќе добиете инспирација да си направите и вие… 
Погледнете, можеби ќе добиете инспирација да си направите и вие… 

loading...
Loading...