Видео: Фрлиле мамка на морското дно и вклучиле камера-следела вистинска драма!

Loading...

Далеку од нашите очи, морското дно е полно со активности а кога во тоа ќе вклучите и мамка- настанува вистинска забава!Скот Мареј објави на Јутјуб видео на кое може да се види дека на мрежа за фаќање на ракови поставил камера, која снимила што се случува на морското дно.
Во австралиските води тој пронашол разни видови на риби и ракови…
Видеото за три дена има рекордна гледаност. Вреди да го погледнете!

 
Скот Мареј објави на Јутјуб видео на кое може да се види дека на мрежа за фаќање на ракови поставил камера, која снимила што се случува на морското

loading...
Loading...