Видео: Ги разбесна сите гледачи: Дали ви се допaѓа новата Мис Америка?

Loading...

Новата Мис Америка е Мис Њујорк Кира Казантсев, а во тоа и помогнала црвена пластична чаша. Талентот на Кира е пеење, а ја извела песната „Happy“ од Фарел седејќи и удирајќи со пластичната чаша на подот. Комбинацијата од пластична чаша, не посебно импресивната вокална изведба и една од најпуштаните песни на сите времиња, резултирала со бес кај гледачите на социјалните мрежи.Таа сепак тврди дека ја инспирирала сцената од филмот „Pitch Perfect“ во кој актерката Ана Кендрик за време на аудицијата изведува песна со помош на чаша, а додава и дека едена од причините било тоа што сакала да им даде до знаење на другите кандидатки дека нивниот талент може да биде било што, независно од тоа што другите мислат.
„Во тие минута и 30 секунди се забавував како никогаш досега, а тоа е затоа што се почувствував верна на севе и го направив она што ми падна на памет, а не она што другите ми го велеа. И се исплатеше, среќна сум поради тоа“, вели Кира.
Погледнете го видеото и оценете сами.

Таа сепак тврди дека ја инспирирала сцената од филмот „Pitch Perfect“ во кој актерката Ана Кендрик за време на аудицијата изведува песн

loading...
Loading...