Видео: Ги замолиле бездомниците да откријат еден детаљ од минатото. Изјавите ќе ве трогнат!

Loading...

Организацијата „Повторно размислете за бездомниците“ ги замоли луѓето кои живеат на улиците на Орландо  да напишат еден детаљ за себе, кој минувачите никогаш не би го погодиле. Резултатите биле изненадувачки!Потресните зборови откриваат неостварени соништа, но и тешки признанија како „имам втор стадиум од рак на белите дробови“, или „се откажав од децата за да ги спасам од животот на улица“.
„Зборувам 4 јазици“, „некогаш бев животен тренер“, „имам напади на епилепсија веќе 10 години и сѐ уште се борам“, „еднаш добив стипендија за да играм бејзбол“, „тренирав уметничко лизгање“…
Погледнете ги деталите од нивните животни приказни:Потресните зборови откриваат неостварени соништа, но и тешки признанија како „имам втор стадиум од рак на белите дробови“, или „с

loading...
Loading...