Видео: Глупавите предвидувања на паметните луѓе!

Loading...

Во 2012 ќе биде поголем бројот на iphone телефоните него бројот на родени бебиња, ракетата никогаш нема да биде во можност да ја напушти земјината атмосфера….Овие работи и уште многу други слични на нив се предвидени од страна на некои паметни луѓе. 

Дека предвидувањата не се покажале вистинити можевме да видиме самите….
Овие работи и уште многу други слични на нив се предвидени од страна на некои паметни луѓе. 

Дека предвидувањата не се покажал

loading...
Loading...